Viure el Dharma · Lama Yeshe Losal
12 Euros


COMPRAR

Viure el Dharma
Lama Yeshe Losal- Ed. Esc. de Misterios
Aquest llibre és una guia pràctica de l’aplicació del Budisme a la nostra vida diària. Es basa en la compilació de lliçons recents del Lama Yeshe Losal per part d’un grup d’estudiants dedicats, els quals han treballat en comú amb la finalitat de compartir i difondre la saviesa, l’agudesa i la finor d’esperit del seu Mestre.

Amb el seu estil directe i planer, el Lama Yeshe Losal desmitifica i il·lumina profunds ensenyaments d’una manera que els fa fàcilment comprensibles i accessibles, fins i tot per aquells més reacis a acceptar-los.

Gràcies al coneixement d’un ampli espectre d’estudiants d’arreu del mon, el Lama Yeshe se’ns apropa i alliçona, amb agudesa i humor, sobre els més variats aspectes de la vida. Així mateix, a les seves pàgines destil·la consells pràctics amb detallades instruccions de meditació, sempre d’una manera senzilla, pura i carregada d’inspiració.

En definitiva, una obra capaç d’aportar llum, consell i pau a qualsevol moment de la nostra vida

El venerable Lama Yeshe Losal és l’Abat del Monestir i Centre Tibetà de Kagyu Samye Ling (Escòcia). És també el director del Projecte Holy Island (Escòcia), internacionalment reconegut. Així mateix, ocupa el càrrec de “Molt Estimat i Respectat Mestre dels Recessos i de Meditació” per un gran nombre d’estudiants espirituals de tot el món.

Consulte más libros de esta sección en:

 Budismo >

Garantía de compra

Adquiera sus libros de forma segura y fácil

Enviamos a los cinco continentes

Disponemos de los títulos más buscados y las editoriales más prestigiosas

© 1996-2010 por Iniciática, SL. Todos los derechos reservados.
Tel: +34 93 318 60 79 - Fax: +34 93 302 38 55 - Via Laietana, 59 Pral. - 08003 Barcelona - España - iniciatica@qblh.es
powered by community internet e-business services